Vad vi gör

Ring 0451-493 93 eller maila oss på post@infograph.se

Vi är en reklambyrå som specialiserat oss på att ta fram kompletta lösningar inom webb, tryck, exponering och grafisk form. Vi är ingen byrå som sitter på fina gatan och tar hutlöst betalt. Våra kunder tycker att vi är lätta att ha att göra med. Det märker vi också genom att vi får i stort sett alla nya kunder på rekommendation. Vi tror att det beror på vår höga kvalitet, prismedvetenhet och personliga service.

Annonser

Annonser till dagspress och tidningar görs med korta ledtider till flera av våra stora livsmedel och specialvarubutiker. Vi är noga med att följa kundens grafiska profil. Har ni ingen sådan tar vi gärna fram ett förslag. Vi hjälper dig att ta fram kreativ reklam som riktas till just din målgrupp.

Foldrar och broschyrer

Foldrar och broschyrer produceras till kommuner, organisationer och företag. Vi jobbar alltid utifrån kundens önskemål och tar gärna fram förslag på ändamålsenlig, effektiv marknadsföring. Vi producerar allt från exklusiva foldrar till lite enklare.

Förpackningsdesign

Rätt formgiven står den inte bara ut på butikshyllan, den kan också vara den avgörande skillnaden till att kunden väljer just din produkt istället för konkurrenten bredvid. En bra förpackning höjer upplevelsen och värdet av produkten.

Kataloger

Inarbetade och starka kontakter till ledande tryckerier gör att vi alltid kan lämna bästa tänkbara pris och kvalitet. Vi håller i hela produktionen; fotografering, originalframtagning, tryck och distribution.

Webb

Vi tillhandanhåller allt inom webbutveckling och webbdesign. Vi utför allt från små uppdateringar till hela webblösningar. Vi är återförsäljare av Strongbox och kan därför ta fram den lösningen som passar ditt företag bäst.

Storformatprint

Vi printar det mesta inom storformat. Affischer, storformatstavlor, golvdekaler, banderoller, Rollups. Allt på en rad olika material. Vi kan påstå att vi har bland Sveriges bästa priser. Du får gärna jämföra!

Dekor/Striping

Vi erbjuder ett brett sortiment av allt inom foliering och skyltar. Allt från fasadskyltar, ljusskyltar, bilstriping, helfoliering till hela skyltsystem. Med våra samarbetspartners kan vi göra ALLT till ALLA!

Fotografering

Vi erbjuder alla typer av fotografering och accepterar alla typer av fotouppdrag. Det är ditt projekt och din fantasi som sätter gränserna.
Reklamfoto, porträttfoto, modefoto och produktfoto.

Logotyper och grafisk profil.

En logotype eller ett varumärke ska spegla vad ditt företag står för. Den ska göras så den fungerar för alla möjliga ändamål. Tryck, brodyr och för att skäras ut i folie. Naturligtvis måste den kunna anpassas till olika format.